Cleon bloggar

Ett lag vidare

Kategori: Innebandy

Vi i P05 spelade Lilla-VM under lördagen. Vi hade två lag med. Ett lag segrade i sin grupp och ett lag blev tvåa. Det lag som jag coachade blev tvåa, låg blå. Men vi gjorde det riktugt bra. En inledande förlust mot Hertzöga med 2-5 där vi straffades hårt av deras skickliga kontringar. Sedan kryssade vi mot Skattkärr som spelar två serier högre än oss normalt. 2-2. För att sedan spela svängdörrsinnebandy i den sista matchen och vinna mot Arvika med 10-5.
 
Lag Röd som är det andra laget vann sin grupp på att man var bäst i inbördes möten.  Snyggt! Nu väntar Skattkärr i semi. Tufft men inte omöjligt.
 
I seriesammanhang har vi tabell för första gången den här säsongen. I Lilla-VM var det både tabell och att händelserna i matcherna registrerades. Kul tycker jag även om jag är den förste att säga att jag är för att man väntar med att toppa lagen så länge det går.
 
Vi i P05 har alla med oss och ett fortsatt brett underlag att välja från. Lag Röd som gick vidare har i helgen en trupp på 16 utespelare där alla lirade igår och är då topp fyra i Värmland. Vi gick på några färre beroende på att lördagens matcher krockade med Pingis-Dm där det blev silver och brons för våra representanter. Med de killarna med vette tusan om inte vi också varit vidare. Eller så hängde det på att vi hade fel taktik i match ett. Men man lär så länge man lever.
 
 
Cya!
Cleon
Kommentera inlägget här: