Cleon bloggar

Upp från det döda (och sur)

Kategori: Allmänt

Okej, jag erkänner, jag är en återfallsgnällare, jag lovar emellanåt att vara en sån där som ser allt från den ljusa sidan. En sån där ni vet som vaknar varje morgon när klockan ringer och bara studsar upp och oavsett hinder bara är HELNÖJD. Jag klarar det emellanåt men sen så trillar jag dit igen. Varenda gång. Så här skall det gnällas.

Den som uppfann dygnet och bestämde att det bara skulle innehålla 24 timmar måste varit helt galen. Vem kan hinna med det man skall göra på 24 timmar?

*****
Inte bara den som uppfann dygnet måste varit galen. Även våra förfäder som beslutade sig för att bosätta sig i ett land med konstant kyla och evigt mörker måste varit komplett galna. Eller utstötta stackare som inte fick plats någon annanstans.


*****
Är man ovanpå detta utan internet i 48 timmar så förstår ni att surhetsnivåmätaren slår i taket. Jag menar, vad skall man då fylla sitt liv med? Den som föreslår "titta på TV" har inte mycket vett i skallen. Där blir man överöst av dokusåpor som gör befolkningen ännu mer puckade än vad som var meningen.

*****
Ett sista gnäll.
Dagens blogg. Inte nåt vettigt har jag sagt. Det skall det bli skärpning på.

*****
Ljus i mörkret och en liten lista som jag ju lovat så många men som lyst med sin frånvaro:

1. Internetförbindelsen är återuppstånden.
2. Obesegrade favoritkontrarna, Skoghalls Innebandy lirar match mot I2 på söndag. I2 bjuder alltid upp till match och det blir ofta väldigt mycket mål. Såväl bakåt som framåt.
3. Julfest på g nästa fredag. Jag siktar definitiv på en "Persbrandt-fylla"

Cya!
Cleon