Kategori: Innebandy

När vi ändå är inne på att lista matcher. Här kommer några riktiga lökmatcher som vi gjort under åren i allsvenskan. Av de jag har sett får det bli då. Observera att inga av årets matcher är med även om Östra skulle vara en het aspirantpå den här listan

2010-09-25 Hammarlunden
Skoghall-Partille 4-6
Vi var heta på försäsongen. Jag skapade deviset "Vi är redo". Men vi var inte redo. I premiären sög vi riktigt hårt och det var inte förrän vi blev deperata i sista som vi började skapa något. Vi vann skotten med 20-10 i den perioden men deras målis nöp "allt" och istället vann Partille perioden med 4-2. En otäck känsla smög sig in där man undrade om vi inte var bättre än så här. Det var vi inte, inte förrän vi var riktigt tvungna att vara det.

Skoghall-Landskrona 4-9
Hammarlunden 2011-01-15

Det hade varit jul- och nyårsbreak och vi såg ut att vara nyss uppväckta ur vinterdvala och ett på sina håll överviktigt Landskrona dansade runt med oss och hade 6-0 efter 25 minuter. Förvisso en bra spurt sedan till 4-9 och en match vi inte skulle ta poäng i men vi var rejält synade inledningsvis.

Skoghall-Östra 9-12
Sundsta Sporthall 2012-01-05

Den här macyhen var också efter helgbreaket och den här matchen var vinna eller försvinna för oss. Så enkelt var det! Annars var vi nedsopade i division 1. Men vi spelade den uslaste innebandy jag sett för att vara ett lag under den pressen. 0-5 efter första perioden, 1-8 efter 35 minuter. Sedan hände nåt, vi hämtade in mål på mål och hade ett läge i sista när vi gjorde 8-10 efter 14.30. Tyvärr släppte Kevin en enkel vid första stolpen efter det och Östra fick målet de behövde för att andas ut. Ni som kan er historia vet hur det slutade, Danne klev åt sidan, Manne och Proche kom in och med den konstellationen även poängen och till slut gjorde vi detin omöjliga och säkrade ett nytt allsvenskt kontrakt.