Cleon bloggar

Tips Allsvenskan Södra omgång 12

Kategori: Innebandy

Usch vad jag bloggar sällan. Men nu så lite gissningar om första omgången i andra halvan av Allsvenskan. Vi behöver plocka lite poäng nurå.
 
IBF Örebro - Skoghalls IBK
Det var jämnt mot Örebro i premiären och vi föll snöpligt med uddamålet efter ett sent vinstmål för närkingarna. Revansch gäller och det får vi. 7-5 vinner vi med.
 

Karlstad IBF - FBC Lerum  
Karlstad har imponerat och 10-1 mot Kalmarsund i sista matcghen innan uppehålet är förbannat bra. Nu dessutom med Tom Colling tillbaka. Det enda som kan fälla serieledarna är loj inst'llning eftersom man redan är klara för playoff. Men det går inte att tippa annat än hemmaseger.
   
Lindås IBK - Åby IBK
Lindås känns inte helt stabila och lite i rubbning då de har ekonomiska problem i föreningen. Men ofta kan man sluta sig samman i en grupp då coh skap stordåd. Stordåd behövs inte för att besegra Åby men det är klar att Åby kommer fighta som galningar här då det börjar bli sista chansen för dem. Knapp etta ändå i tipset.
    
Åstorp/Kvidinge IBS - Fagerhult Habo IBK
Fagerhult börjar infria mina förväntningar och är nu tvåa i serien. Jämnt här dock. Kryss?
  
IBF Göteborg - Jönköpings IK
Göteborg blev nollademot Örebro och Jönköping kändes som det bästa laget vi mött den här säsonge, exkluderat Karlstad då. Men Göteborg tar sig samman här och vinner om än knappt.
 
    
FBC Kalmarsund - Malmö FBC
Malmö har plockat en del poäng nu och är före oss i serien och Kalmarsund kanske har nån poäng mer än vad de förtjänat (fortfarande bitter över vår snöpliga förlust mot den ;-) ). Här blir det dock nya poäng för Kalmarsund. Etta!
 
 
Cya!
Cleon