Cleon bloggar

Sista tipset Allsvenskan år 1

Kategori: Innebandy

Färjestaden-Skoghall  2,00  3,40  2,20
Jämnt oddsmässigt och troligtvis även spelmässigt. Det finns en teoretisk chans för Färjestaden att komma ikapp och förbi men jag är övertygad om att positionerna behålls även efter den avslutande omgången. Jag drar till med ett spel på oss hur mycket jag än vet att jag kommer bli hånad för det om det inte skulle gå vägen. Färjestaden måste chansa framåt och det hoppas jag ger oss ytor att kontra.

Jönköping-Partille  1,30  4,00  4,40
Jönköping tog som väntat hem (med tanke på hur lagen och dess spel sett ut) den södra Allsvenskan. Välförtjänt! Partille vände mot oss i slutskedet av matchen senast och klarade där med nytt kontrakt. Men här vinner Jönköping och jag lirar!

Karlstad-Landskrona  2,10  3,40  2,10
Jämnt i odds och jämnt sett var det senast då Landskrona vann i sudden. Nåt liknande här då men kanske dags för Karlstad istället. Tror ändå Karlstads yngre, hungrigare spelare har mer spelglädje den här matchen och spelar ettan!

Lidköping-Onyx  2,55  5,95  1,45
Inga laguppställningar att tillgå här men oavsett det tror jag Lidköping har chans att plocka poäng. Lirar inte denna match.

Lindås-Fagerhult  1,55  3,60  3,10
Lindås har spurtat riktigt bra och har sex raka segrar. De tar sjunde raka här och dessutom till ett helt spelbart odds. Fagerhult hjälpte oss duktigt i förra omgången då de kvitterade med 12 sekunder kvar mot Färjestaden. Jag önskar dem lycka till här och de är värda att ta ytterligare poäng men jag tror det bir svårt.


Örebro-Växjö  2,70  6,05  1,40
Örebro sa bye bye till Allsvenskan i den förra omgången och Växjö sa bye bye till SSL-avancemang i samma omgång. Inget att spela för för något av lagen här alltså. Växjö dyker förmodligen upp med bästa laget för att ta en ordentlig fest i bussen hem efter en bra genomförd säsong och vinner det här, om än knappt.


Spel:
Skoghall
Jönköping
Karlstad
Lindås

Totalodds: 8,46


Cya!
Cleon