Cleon bloggar

The Last Waltz

Kategori: Allmänt

Travsnickeriet fortsätter. Satte ju V75-an förra helgen så jag har fortsatt förtroende att kamma hem mer deg. Inte lika påläst den här omgången som förra (även om de idéer jag la ut här gick sådär). Spikar dock Orso i första, köper inte snacket om att han är klar för finalerna och att det skulle inverka. Håller med Kari om att det är sämre klass på morgondagens lopp.

Övrigt att ta med:

V75-6: 2 Fiona Southwind. har fått feeling för den, står lite på tur för att vinna och lär hamna bra till.
V75-7: 11 Max Hugo. När Ludde blir storfavorit med en häst jag inte sett är det garderingsläge. Visst, spår 11 på 1640 är inte optimalt men Max Hugo har alltid en truddelutt till slut.


*****
Sista hemmamatchen i Mörmohallen i morgon. Skoghalls Innebandy bjuder "special guests" på smörgåstårta och visar en film om föreningen. Skall bli kul att se vad Värmlands bästa förening har knåpat ihop. Våra båda lag avancerade till SM-semifinal i Lunarstorm Cup med bägge sina inkvalade lag ikväll. Semifinalerna spelas i morgon förmiddag.

*****
Nu är Färjestad helt plötsligt favoriter att vinna SM-guld. Med all rätta iofs så bra som laget varit de senaste månaderna. Men sett till vad som sas innan säsongen är det ändå lite överraskande att de flesta experter är så klara på att det blir guld till Karlstad. Lnköping och HV71 då? Har inte de bara maskat sig igenom matcherna på slutet? Frölunda? Sågad favorit i inledningen som ändå har sniff på andraplatsen i serien när den summeras.

Men, jag hoppas att Färlestads kreativa spel tar dem hela vägen. De matcher jag har varit på har de spelat riktigt rolig hockey. Jag hoppas det fortsätter ända in i kaklet.

Cya!
Cleon