Cleon bloggar

Sleeping beauty

Kategori: Allmänt

Sååå ja!
Nu blev det lite tryck på kommentarerna. Vi får väl tacka ett kalkonartat TV-program för det. "Tackarrr", "Snaken" och "Vi är VIP-kunder" bara för att nämna några höjdpunkter. Fortsätt trycket!

*****
Idag gjorde jag nåt som jag inte gjort sedan ungdomens glada dagar och jobbade på posten i Karlstad City. Jag försov mig. Skillnaden då var att man började 05.15 och då var det inte så konstigt att det hände nån enstaka gång att man stämpade in lite sent. Nu skall man vara på plats 08.00, rena eftermiddagen med postmått mätt. Inatt gjorde jag misstaget att för första gången lägga mig i gästrummet efter intaget "nattamål" för Adam. Pladask in i sömnväggen och ingen snooze i världen kunde få upp mig ur sängen. Kan väl helt enklet bara citera Toschi från 29 april i år:


---klipp---
"Tiden räcker inte till"...NU! HAHAHAHA
Kom igen med lågskor på hal is om ett år. Då kan du prata tid -och sömnbrist..
---slut klipp---


*****


0-3 mot DIF. Planen stormad av fansen. Ytterligare en prövning för en kille som håller på Bajen. Som tur är missade jag matchen igår - hade åtaganden på annat håll -så jag slapp att se skiten. Som ytterligare salt i såren har Adam visat mer och mer tendenser på att gilla Djurgårdsdressen mer än Hammarbydressen. Kan det vara influenserna att han är hemma med mamma Djurgårdare på dagarna som gjort att det blivit så?

30852-7



*****
Satin skickade SMS. Han sa att han mött Köpenhamns Putty. Det kan ni som vet vem Putty är tänka er hur det låter. En dansk som har travbutik och som serverar starköl i densamma. I nästa liv blir jag dansk. Selvfölgelig!


Cya!
Cleon