Cleon bloggar

Get in da hole

Kategori: Allmänt

Spelgängets Christian Nilsson lirade bländade golf i 35 hål innan en nesling 9a förstörde varv nummer två under Europatouren i Frankrike. Christian hade tätkänning i det läget. Cleon håller tummarna för att de två avslutande rundorna tar Christian mot toppen igen och att publiken på avslutningsrundan jobbar in "Get in da hole" när Christian puttar.

*****
Ett annat "hole" är det i min plånbok och den behöver verkligen fyllas upp. Jag sätter som vanligt min tro till lördagens V75. Förra veckan gav V75 45 miljoner till en ensam vinnare och denna dam som lämnade in raden uppe i Norrland hade verkligen med sig alla stjärnor och gudar den dagen. Hon inledde med att spika en 57-oddsare och sedan en 16-oddsare i andra avdelningen. Sånt finns inte, ungefär i samma klass som Stefan Björks 18-varv på betongen som jag bloggat om tidigare. Men hon har 45 miljoner skäl att skratta gott åt alla oss andra som inte ens var nära återbetalning.

*****
Spelgänget är ett gäng som bara existerar virituellt och som i stort sett aldrig träffats i verkliga livet. Vi är utportionerade på olika platser runt om i världen. Christian har jag bara träffat en gång och de andra kvarvarande deltagarna träffas även de alltmer sällan. Skönt då att internet finns som knyter samman våra band.

*****
Inte för att mina tips brukar göra folk ekonomiskt oberoende men om ni har nån krona över idag bör ni sätta dem på Blue Canyon i V75-1.

*****
Om jag skulle varit på festivalhumör i år skulle jag valt Peace & Love i Borlänge som går av stapeln under den här helgen. Verkar var exakt den blandningen av artister jag skulle älska att se. Nu är alternativet inte med på kartan, istället blir det till att plugga i tvättmaskinen med ett ton av tvätt. Det är lördagsunderhållning det!


Cya!
Cleon