Cleon bloggar

Tips Allsvenskan Södra omgång 19

Kategori: Innebandy

Först kort och gott: Det sket sig. Vi föll mot Malmö och det var nog bye bye Allsvenskan i och med den förlusten.Det får bli min enda analys. Nya tag och en bra avslkutning är det vi måste jobba in.,
 
 
 
IBF Göteborg - FBC Kalmarsund     
Göteborg hängde på tåget i och med uddamålssegern mot Å/K senast. Seger här gör slutspelstriden än mer spännande. Jag tror de fixar det om än knappt mot ett Kalmarsund som är en klart positiv överraskning.

Åby IBK - Skoghalls IBK     
Vi förlorar!

Lindås IBK - IBF Örebro
Lindås vinner här och håller sig kvar på slutspelsplatsen. Det "käbblades" lite efter matchen mot Karlstad senast. Grovt generalliserat, Lindås tyckte de var bättre och Karlstad tyckte att de tryckte på gasen så fort de behövde. Uppfriskande med lite käbbel tycker jag. Örebro is not good enough!
    
Åstorp/Kvidinge IBS - Karlstad IBF
Å/K behöver nog ta nån poäng till för att vara helt säkra på nytt kontrakt. De kommer inte här om inte karlstad såsar till det helt eller vilar folk.

Fagerhult Habo IBK - FBC Lerum     
Suddentorsk för Fagerhult mot JIK och här har man inte råd att förlora om man vill nå slutspel. LÖerum hade alla marginaler i hela världen med sig dåp man 1. Kvitterade efter 19.44 mot Åby och sedan 2. avgjorde efter 04.59 i sudden. Ridå frö Åby, ridå för oss men tvärmot för Lerum. Får lida för det här och går lottlösa från den här matchen.

Malmö FBC - Jönköpings IK    
Maslmö hade det som krävdes mot oss för att ta tre poäng. Grattis och lycka till i jakten mot nytt kontrakt. Otroligt svårtippat här mot ett bra JIK. Drar till med ett sjukt tips. 3-8
 
 
Cya!
Cleon