Cleon bloggar

Trav på hemmabanan

Kategori: Trav

Jag har lovat Adam att det blir trav idag. Vi landar i Karlstad lagom till start i V75-1 så det blir perfekt. Lite idéer kanske ni vill ha från en kille som semstrat en vecka helt och hållet från hästarna? Vilat mig i form jag har.


V75-1:
Här snackar alla experter om 5 Your Love Lois och från ett bra spår är det möjligt att det bli seger. Men jag vill vara med från start och garderar i brist på att jag sett streckfavoriten för lite. Kan Johnny Takter har en skön skräll i 8 M.T. Big Business? Jag streckar i alla fall till 6%.


V75-2:
Här är Johnny inte skrällkusk utan favorit med 1 Truculent. En möjlig vinnare men jag tar fram garderingspennan även här. 4 You Two har jag spikat ett par gånger och hästen har tagit bra placeringar men det känns som det finns mer att hämta. Feelingen är att det lossnar till den här starten och 15% är lockande. Chansspik på lilla systemet?


V75-3:
Ni som följer mig vet att jag spikar 2 Iceland. Nåt annat hade varit otänkbart. 10 Sanity är en grymt bra häst och 4 Oracle har varit enorm vid sina segrar. 6 Nahar är också en ytterst kapabel motståndare men trav handlar om att ta ställning och jag tog ställning för Iceland redan i hästens första start. Så i morgon är jag på plats och får se min favorithäst alla kategorier och årgångar genom min travkarriär vinna med mig närmast staketet ylandes!


V75-4:
Jag gillar 2 On Hold riktigt mycket och det vore roligt för Magnus Jakobsson att få segerdefilera på hemmaplan. Men Åke Svanstedt har tydligen en grym häst i 4 Added Power. Om ni spekulrear i hård körning från start, ta med 10 Cool Dream från bakspår.

V75-5:
Kallblod och jag har för dålig koll och för lite tid för att läsa på så jag fegchansspikar favoriten 4 Fetter'n T.G


V75-6:
E3-final med en klar favorit i 2 Quid Pro Quo. Inget fel i det men 3-åringar växlar fort i kunnande och jag vill gardera. Fina skrällar är 6 Molly C.D och 7 Polar L.B.


V75-7:
2 Friction har varit grym men ändå blivit slagen ett par gånger och kan bli det igen om det strular det minsta. Spik på en kupong men gardering på den andra Senast vann 8 Nantucket och det blir farlig även denna gång och jag vill ha många i sista. 10 Bagley (7%), 3 Francais Du Gull (4%) och 7 Don't Wear PJS ((3%) är alla skrällar under 10% och kommer med på min stora kupong.


Lycka till med streckandet!


Cya!
Cleon