Cleon bloggar

Ny TV

Kategori: Allmänt

Söndag igår och söndagsångesten botades med ett TV-inköp. Det blev en LG42PC1R  som väntat. Inköptes på Expert efter att ha fått ner priset till 14250:- efter avdragen rabatt. Uppställandet av maskinen funkade förvånansvärt smärtfritt och när vi vände upp TV:n slogs jag bara av en tanke:

FAN, vad stor den är!!!

Vår gamla uttjänta 29 tummare verkade som rena sillögat i jämförelse med det nya monstret. I ärlighetens namn hade det nog räckt med en TV på 37 tum som en av oss hellre ville ha. Men jag är ju kille och då skall det vara största möjliga som gäller. Första timmens tv-tittande gick åt till att vänja sig vid den stora bilden men sedan kändes det bättre och bättre. Kan bli fett att se sport på tror jag. Nu gäller det att finjustera alla inställningar, det lär bli några timmar till med det.

*****
En vinnare tar 71 miljoner på V75 på lördag. Blir det jag som vinner 71 miljoner drar jag direkt ut på krogen.Jag ställer mig i baren och skriker "JAG HAR VUNNIT 100 000 PÅ TRAVET". Sedan dricker jag dyrt, äter gott, bjuder hejvilt och bränner exakt 100 000 och går därifrån med kommentaren, "han brände vartenda öre av vinsten" ringande i mina öron från de övriga gästerna.

*****
Ajajaj, idag kan Gnaget gå upp i topp i Allsvenskan.

*****
Ligger som ni märkt lågt med kommentarer om vad som händer med mitt jobb. Kan säga så här att är det nån som har nåt jobb åt mig efter den 1/1 så notera en kommentar i den här bloggen. Kanske dags att blir brevbärare igen.

Cya!
Cleon