Cleon bloggar

Dop

Kategori: Barn

Dopet för Adam i söndags blev synnerligen lyckat. Vi var i Barnens Katedral på Kroppkärr och såväl väder som präst och släktingar var på ett strålande humör. Huvudpersonen själv visade sig också från sin bästa sida. Han charmade som vanligt alla medverkande och skrek bara lite grann när prästen la ner honom mot dopfunten. Men så fort han fick vatten på huvudet blev han glad igen. Adams pappa var såklart stolt som en tupp och Solle att man blir blödigare med åren är nu även dokumenterat på film.

*****
Bra kalas dagen innan dopet var det också. Kvällen avslutades med lite poker och whisky och jag klarade mig till en andraplats. Jag torskade på en all-in på par i knektar som blev triss på floppen men då Rivern visade sig ge min antagonist en stege var det kört. Kanske lika bra det, det hade varit taskigt mot Adam att pimpla whisky ytterligare en timme. Nu höll jag mig i gränslandet mellan Salongs och Bra dragen.

*****
För övrigt fyller Adam fyra månader i morgon. Han har blivit lång, tung och vuxen. I alla fall om man nu jämför med hur det var vid tiden från hans födsel. Av TV-nuheterna ser jag att det skall sparas pengar och att Livets Träd skall läggas ner. Riktigt kasst beslut tycker jag, de tre dygnen vi var där vid Adams födsel var guld värda. Cleon får nog maila beslutsfattarna att ändra sin inställning!

Cya!
Cleon